Smartico Pro!
Afla Costul Conflictului!
 home
 managementul conflictelor
 dezvoltarea echipei
 finante pentru nefinantisti
 
 referinte
 resurse
 linkuri
 
 
 
  cursuri clienti contact  

Sistemul de instruire MediationWorks

Ce pret plateste compania pentru un conflict?
Conflictul este un cost ascuns, un cost mare. Este mare pentru ca este ascuns in bugetul tau de salarii sub forma timpului irosit al angajatului tau. E ascuns in bugetul alocat recrutarilor din cauza frecventei mari de plecari ale angajatilor din companie, se ascunde in consecintele unor decizii proaste, decizii rezultate dintr-un proces contaminat de jocuri de putere.


Care e strategia companiei pentru rezolvarea unui conflict?
Fiecare organizatie are o strategie de rezolvare a conflictelor, dar putini stiu ce inseamna cu adevarat. Este incorporata in structura organizatiei, in abilitatea angajatilor de a preveni si de a rezolva conflictele la locul de munca.

Managementul Conflictelor reprezinta un instrument prea important si atit de necesar de cunoscut pentru a mai fi lasat la voia intimplarii, avind in vedere cit reprezinta valoarea in bani a costurilor nerezolvarii conflictelor.

Sistemul de Instruire MediationWorks este o metoda flexibila, o solutie usor aplicabila de reducere a costurilor si a riscurilor afacerii prin prevenirea conflictelor. E un plan simplu alcatuit din componente optionale ce permit organizatiei sa primeasca exact ceea ce are nevoie... si nimic altceva.

Pasul 1: Identificarea - recunoasterea unui conflict prezent, formele si costurile lui
Stabileste nivelul conflictului in organizatia ta cu ajutorul Metodei de evaluare Dana a Costului Financiar al Conflictelor si Metodei de analiza Dana a Strategiilor de Gestionare a Conflictelor.


Pasul 2: Instruirea - stabileste competentele esentiale pentru rezolvarea conflictelor de la locul de munca.
Curs "Medierea Manageriala": Cum sa mediati un conflict intre angajati.
Curs "Medierea Personala": Cum sa rezolvati un conflict cu ceilalti.

Pasul 3: Actiunea - indepartarea obstacolelor
Identifica in structura organizatiei tale elementele care blocheaza aplicarea metodei practicata la curs. Alcatuieste si implementeaza un plan de actiune pentru indepartarea acelor elemente astfel incit participantii la instruire sa poata aplica la maxim cunostintele dobindite, permitand organizatiei returnarea cu profitabilitate totala a investitiei in instruire.


Pasul 4: Sistematizare - stabileste o disputa
Creaza, stabileste si elaboreaza un sistem conflictual care sa contina metode de rezolvare a disputelor de tot felul, inclusiv a divergentelor dintre angajati, a plangerilor, a provocarilor legate de concedierile angajatilor, a disputelor legate de procesul de vanzare produse si servicii si a altor conflicte care duc la tensiuni costisitoare.


Pasul 5: Reevaluarea - compara rezultatele in timp
Masoara progresul organizatiei tale prin compararea costurilor conflictuale si a scorurilor strategiei de rezolvare a conflictelor. Comparati rezultatele de la inceputul instruirii si rezultatele prezente utilizind aceleasi instrumente ale Sistemului de Instruire MediationWorks.
« inapoi
Smartico Pro!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2007 Smartico Pro. Toate drepturile rezervate