Smartico Pro!
Afla Costul Conflictului!
 home
 managementul conflictelor
 dezvoltarea echipei
 finante pentru nefinantisti
 
 referinte
 resurse
 linkuri
 
 
 
  cursuri clienti contact  

Rentabilitatea investitiei in instruire


Adevarurile metodei:

• Conflictul la locul de munca implica un cost mare, insa ascuns - o cheltuiala care nu era prevazuta in buget

• Costul poate fi demonstrat - poti calcula costul conflictului in 5 minute.

• Costul se poate reduce - medierea rezolva 90% din cazuri, daca se aplica.


Dovada:

• Viziteaza
Calculatorul de cost. Folosind Metoda Dana de Masurare a Costului unui Conflict, se calculeaza, separat, costul unui conflict din organizatia ta. Faceti estimari conservatoare a 9 factori de cost - nu e nevoie sa exagerati impactul conflictului pentru a produce rezultate deranjante.

• Multiplica rezultatul obtinut cu numarul conflictelor care au avut loc in organizatia ta pe durata unui an, pentru a estima costul conflictelor din buget.

• Estimeaza o reducere care ar putea fi atinsa prin rezolvarea conflictelor - sugeram 10% (desi reducerea poate fi de 50% sau mai mult).

• Comparati suma obtinuta (din calculul costului conflictelor) cu costul instruirii - angajatilor, managerilor sau a personalului - pentru medierea conflictelor si prevenirea inmultirii acestora.
(daca doriti detalii despre pretul unui curs, click aici). Deci, care ar fi rentabilitatea investitiei intr-un curs de instruire?

Majoritatea managerilor isi calculeaza rentabilitatea investitilor dupa curs, iar rezultatele sunt uimitoare: economiile rezultate in bugete sunt de 10 ori mai mari decat costurile pentru instruire.
« inapoi
Smartico Pro!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2007 Smartico Pro. Toate drepturile rezervate