Smartico Pro!
Afla Costul Conflictului!
 home
 managementul conflictelor
 dezvoltarea echipei
 finante pentru nefinantisti
 
 referinte
 resurse
 linkuri
 
 
 
  cursuri clienti contact  

Referinte


Am fost placut surprins de abordarea acestei echipe tinere. Am inceput colaborarea cu un proiect pilot, comunicare, proiect de care a beneficiat Departamentul Service. In urma reactiilor colegilor am constatat usor ca proiectul a fost un succes. De aceea am hotarit sa ne extindem colaborarea si pentru anul viitor. Vor urma programe de instruire cu echipa de management si de vinzari.


Helmut Ignat
Director General
Konica Minolta

 


Am remarcat echilibrul si responsabilitatea echipei Smartico Pro in tot ceea ce au construit impreuna cu noi. Nici un detaliu nu a fost uitat. Nu e de mirare ca au reusit sa construiasca cu succes un program de un an de zile care a inclus mai multe seminarii de comunicare, tehnici de vanzare, team building si managementul proiectelor.


Liviu Hornoiu
Director General
York Romania
 

 

Obiectivele noastre erau sa dezvoltam spiritul de echipa si sa incercam sa gasim potentiali lideri care formau viitoarea echipa manageriala. Cei de la Smartico Pro ne-au propus un proiect pe o perioada de 9 luni de zile. Dupa aceasta perioada echipa noastra parca renascuse. Schimbarea de atitudine a fost totala. O placere sa lucrezi cu astfel de oameni.

Costin Preda
Asociat
First Advertising Agency InternationalSmartico Pro reprezinta o echipa foarte puternica. Principalul lor atu este creativitatea. Stiu sa construiasca un plan perfect pentru obiectivele clientilor lor. Pe de alta parte, se completeaza reciproc. Nimeni nu se plictiseste intr-un curs pentru ca echipa de traineri reuseste sa implice in curs toate tipologiile de cursanti.
Dan Lupu
Asociat
First Advertising Agency International
 
 

Programul de instruire de anul trecut a fost asa de reusit, incit anul acesta nu a fost nevoie sa aleg echipa de traineri care sa construiasca team building-ul de sfirsit de an. Mai mult, metoda folosita de Smartico Pro pentru analiza comportamentala este intr-adevar foarte usor de inteles pentru toti, indiferent de nivel. Toti vor pleca cu citeva solutii utile pentru a putea schimba ceva.

Octavian Marin
Asociat
InfoDesign

Aceasta echipa m-a impresionat prin nivelul de implicare. Cind i-am intilnit, auzisem de unul din programele lor, dar numele firmei nu imi spunea nimic. Dupa ce am derulat jumatate din proiect, mi-am dat seama ca in consultanta externa conteaza foarte mult omul cu care lucreaza mai mult decit numele firmei cu care colaborezi.
Razvan Voicu
Manager Project
York Romania
 
 
Dupa cursul de team building, am vorbit mult despre ce frumos a fost. Atmosfera de la servici s-a detensionat mult la intoarcerea acasa, desi a trebuit sa jucam dupa reguli stricte. Faptul ca a trebuit sa ne indeplinim obiectivele in conditii de frig, umezeala, ne-a facut sa ne ajutam reciproc, ne-a apropiat foarte mult. Cei de la Smartico Pro ne-au atentionat ca, indiferent de vreme, va trebui sa parcurgem programul propus din padure. Eram sigur ca vor exista nemultumiri, reactii adverse. Pina la urma, satisfactia indeplinirii obiectivelor a fost enorma, mai ales din cauza conditiilor nu tocmai prielnice. Am fost foarte multumit de reactia atit de buna a oamenilor.

Daniel Geanta
Director Vinzari
First Advertising Agency International
 
   
 


Echipa aceasta are o abilitate deosebita de a te face sa ii tii minte o perioada lunga de timp dupa terminarea programului de instruire. Sint sigur ca lucrul acesta vine din implicarea de care dau dovada si solutiile pe care le construiesc si care contribuie la schimbarile dorite de managementul firmei. Creativitatea si experienta lor contribuie decisiv in diferentierea lor fata de altii.

Razvan Alexandru
Director General
Vitacare International

 
 


Sint foarte multumit. Pur si simplu nu conteaza domeniul de activitate. Metoda de instruire oferita de cei de la Smartico Pro pe domeniul vinzarilor functioneaza foarte bine. Faci echipa foarte usor cu ei.


Costin Spinu
Asociat
Zenit, birou de imobiliare

 

« inapoi
Smartico Pro!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2007 Smartico Pro. Toate drepturile rezervate