Smartico Pro!
Afla Costul Conflictului!
 home
 managementul conflictelor
 dezvoltarea echipei
 finante pentru nefinantisti
 
 referinte
 resurse
 linkuri
 
 
 
  cursuri clienti contact  
Daniel Dana Ph. D.

Presedinte si Director al Programului de Dezvoltare
MediationWorks

Director si Fondator al
Elect Mediators to Public Office Project


Fondatorul Medierii Manageriale, „Mediere Personala ”, Dr. Daniel Dana, Ph. D este recunoscut pe plan international ca fiind unul dintre cei mai influenti practicanti ai comunicarii bazate pe consens in cadrul organizatiilor.

Avand doctoratul in psihologie, Dl. Dana a lucrat timp de cativa ani ca profesor la Universitatea din Hartford (Connecticut), Scoala de Afaceri, unde a predat comportament organizational. De asemenea a tinut prelegeri la Universitatea de Vara Syracuse (Scoala Maxwell) si in alte cateva institutii. S-a dedicat trup si suflet cercetarii comportamentului oragnizational timp de mai bine de 25 de ani.


Ca presedinte al Institutului de Mediere Dana si ca fondator al Institutului International de Instruire a Medierii, Dl. Dana extinde folosirea acestor metode de rezolvarea a conflictelor la locul de munca si in alte locuri, la nivel global.

A fost invitat in institutiile de pe 6 continente si este autorul cartii SOLUTIONAREA CONFLICTELOR, a unei carti de seminarii traduse in toata lumea in 6 limbi, iar in curand la editura McGraw-Hill Briefcase Books va aparea cartea INSTRUMENTE SIMPLE PENTRU REZOLVAREA UNUI CONFLICT IN VIATA DE ZI CU ZI

In octombrie 2005, Smartico Pro l-a avut ca invitat special chiar pe profesorul Daniel Dana, Ph. D fondatorul Mediation Training Institute International. Profesorul Dana a sustinut la Hotel Hilton Cursul MEDIERE MANAGERIALA, o Conferinta de Presa pentru lansarea cartii sale "Solutionarea Conflictelor" la Libraria Carturesti si un amplu interviu in revista Capital. Aceste evenimente au marcat inceputul parteneriatului exclusiv dintre Smartico Pro si MTI International in Romania.


Interviul Profesorului Daniel Dana in revista Capital


Articolul D-nei Viorica Ana Chisu, editor coordonator revista Capital, cu privire la Medierea Conflictelor


Afla mai multe despre THE CONFLICT DOCTOR
Smartico Pro!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2007 Smartico Pro. Toate drepturile rezervate