C
Smartico Pro!
Afla Costul Conflictului!
 home
 managementul conflictelor
 dezvoltarea echipei
 finante pentru nefinantisti
 
 referinte
 resurse
 linkuri
 
 
 
  cursuri clienti contact  

Dezvoltarea echipei

Fie ca esti antreprenor, fie ca esti manager, ai nevoie din cind in cind de o evaluare diagnostic referitoare la unul sau mai multe din subiectele:

 • Vrei sa stii care iti sint oamenii de incredere

 • Vrei sa stii daca exista tensiuni in echipa ta

 • Vrei sa stii daca exista departamente “rupte” din punct de vedere al comunicarii

 • Vrei sa stii daca oamenii tai sunt gata sa accepte schimbarea de strategie pe care intentionezi sa o implementezi sau pe care compania din care faci parte doreste sa o faca

 • Vrei sa le multumesti pentru rezultatele bune dupa o perioada prelungita de timp in care au muncit din greu

Pentru asta am conceput diverse programe de diagnostic a comportamentelor generale si specifice pe care intentionezi sa le urmaresti. Mai mult, tinem cont in construirea programelor si de stadiul in care te afli cu echipa ta.

Situatiile si conjuncturile sunt diferite. Lucrurile sunt sensibil schimbate intr-un program Smartico Pro daca vrei sa formezi o echipa sau daca vrei sa elimini tensiunile dintr-o alta. Obiectivul nostru este unul singur: ca echipa pe care o conduci sa ajunga la performanta.

Metodele implementate de noi creeaza posibilitatea transferului experientelor in realitatea de zi cu zi. Toate exercitiile, toate atelierele de lucru au obiective cum ar fi: implicarea, potentialul de a fi lider, coordonarea membrilor echipei, comunicarea interpersonala, organizarea sau planificarea si sint organizate atit in sala de curs cit si in aer liber.

In aceste ateliere de lucru este folosita propria experienta a participantilor, propriile lor reflexii, mai mult decat lectura si teoria ca si mijloace de a genera intelegerea si de a transfera aptitudini si cunoastere.

Instruirea avand la baza aceasta metoda indreapta participantii spre un mediu diferit de cel cu care ei sunt obisnuiti. Locatiile unde se desfasoara cursurile sunt alese departe de casa, departe de servici, pentru a-i putea introduce pe cursanti mai usor intr-un mediu nou, cu experiente noi.

Astfel, cursantii se pot concentra pe aceste experiente, ei dand la o parte pentru moment rutina zilnica. De aceea metodele alese de noi permit oamenilor sa se intreaca pe ei insisi, sa gandeasca, sa experimenteze.


De ce functioneaza
 • Ceea ce FAC oamenii este mai important decat ceea ce STIU

 • Comportamentele si Atitudinile sunt vizibile, deci se poate face usor o ANALIZA si o EVALUARE a lor

 • Nu este suficient sa ii spui omului ce sa faca, trebuie sa ii arati CUM sa faca si CUM sa imbunatateasca ceea ce face

 • Se creaza APTITUDINI / ABILITATI. Se genereaza o experienta de invatare: cu cat experienta este mai mare, cu cat aptitudinile sunt mai multe

 • Se schimba COMPORTAMENTE si ATITUDINI

 • Pentru a nu fi uitat dupa o lunga perioada de timp, procesul de Invatare prin Experienta trebuie sa fie PLACUT, MOTIVATIONAL si sa aduca BENEFICII
« inapoi
Smartico Pro!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2007 Smartico Pro. Toate drepturile rezervate